EIJK en VELD vanaf 2005

De heren Eijk en in ’t Veld zijn pas sinds 1 juli 2005 samen ook al lijkt het al veel langer zo.

Dat komt zo leggen de heren uit: We zijn allebij in opleiding geweest bij de heer Hans van Eijk vader van Dave. Patrick in ’t Veld werkte al vanaf 1990 bij Hans nadat deze een nieuwe slagerij liet bouwen op Kerklaan 2. Dave daarintegen kwam iets later bij zijn vader werken.

Na een lange tijd met elkaar gewerkt te hebben voor Vader Hans ging Patrick zijn ervaring verder uitbereiden door bij een andere slager te werken.En Dave trok in het bedrijf en zo werd het Slagerij Hans en Dave v Eijk. Kort daarna trok Hans zich al wat meer terug en het bedrijf kreeg weer een naamsverandering. Slagerij Dave v Eijk. In de tussentijd Kwam Patrick weer terug op het oude vertrouwde nest en nam al snel de slagerij in Aalsmeer over.Totdat Hans besloot om te stoppen met werken in de slagerij. Na jaren keihard gewerkt te hebben is er wel tijd voor rust.

Dave kwam er alleen voor te staan en Patrick had voor het mooie een slagertje nodig. Aangezien de slagers niet voor het oprapen liggen, en de desbetreffende heren elke zaterdag na het werk een biertje drinken met elkaar, kwamen ze na een gezellig gesprek tot de conclusie dat ze samen verder gaan in de slagerij. Aalsmeer werd afgestoten en Patrick trok in in de slagerij te De Kwakel. Tot op de dag van vandaag hebben de heren absoluut geen spijt. Het is gezellig werken met z’n allen en als je dat over kan dragen naar je klanten dan doe je het goed. Maar kwaliteit staat natuurlijk voorop sprak Patrick eroverheen. We hopen nog jaren door te kunnen gaan in de slagerij zowel met een goede kwaliteit als lachend naar de klanten.